A kosár üres
 x 

Fuchs Titan Race Pro S 10w-50 1L motorolaj

Fuchs_Titan_Race_54da565f01bc8.jpg
Gyártó: Fuchs
Termék cikkszám:  ftrps151
Termék elérhetőség: Raktáron
Fuchs Titan Race Pro S 10w-50 1L motorolaj
3390 Ft

Eredeti termék. Közvetlen beszállítónk a FUCHS termékek HIVATALOS magyarországi importőre a FUCHS OIL Hungária Kft.

 

TITAN RACE PRO S SOROZAT

 

 • A legújabb kopáscsökkentő kémiai anyagok, szintetikus észter alapú anyagok és a repülőipari hajtóművek kenési technológiájának alkalmazásával fejlesztett termék.
 • Teljesen szintetikus észter/PAO alapú, magas teljesítményű motorolaj.
 • Egészében új, észter és PAO (polialfaolefin) alapú, teljesen szintetikus motorolajok a legnagyobb igénybevételek maximális kielégítésére készítve.
 • A termékek elérhetők 10W-50 és 10W-60-as viszkozítással.
 • A PRO S 10W-50 és 10W-60 használata, részben magas hőmérsékleteken történő üzemelési körülményekhez javasolt.
 • A 10W-60-as olaj alkalmazható még azokban az alkalmazásokban, ahol túlzott kenőanyag hígulás elkerülhetetlenül felléphet.

Alkalmazás:

 • A termékek megfelelnek minden modern személygépjármű motorjába, valamint kimondottan ajánlottak, nagyteljesítményű motorokban történő használatra.
 • A teljesen szintetikus alapolaj biztosítja a termékek hő stabilitását és rendkívüli oxidáció állóságát, még extrém igénybevételek esetében is.
 • A kiváló tulajdonságok biztosítják még a legnagyobb igénybevételnek kitett turbófeltöltő egységek optimális védelmét a modern személygépjárművekben.
 • A jó ítélőképességű autósok, biztosak lehetnek benne, hogy a termék minden területen kiválóan teljesít, és maximális védelmet nyújt minden üzemeltetési körülmény között.

 

Előnyei:

 • A magában foglalt szintetikus poláros észter összetevők adják a kenőképesség javulását és biztosítják a kiváló kopásgátló tulajdonságokat a motor minden részegységén.
 • Különösképpen a nagy igénybevételnek kitett alkatrészeken, mint pl. a vezérműtengelyen és az erősen terhelt szelepvezérlő egységeken.
 • Kiváló alacsony hőmérsékleten történő folyási karakterisztikájának köszönhetően megvédi az alkatrészeket az európai téli klímaviszonyok között és növeli a hideg indíthatósági tulajdonságokat.
 • A teljesen szintetikus formula nagyon alacsony párolgási veszteséghez vezet, így biztosítja a minimális dugattyú lerakódásokat, a lehetséges legalacsonyabb olajfogyasztást és kipufogó katalizátor hatásfokot.

Minősítések:

API SH / SJ / SL / CF
ACEA A3 / B3
BMW
Mercedes

A folyamatos termékfejlesztés miatt a közölt adatok változtatásának jogát (elõzetes értesítés nélkül) fenntartjuk.

A tipikus jellemzõk kis mértékben változhatnak.

benzin
Igen
diesel
Igen
felhasználási terület
személyautó
gyártástechnológia
szintetikus
hosszított csereperiódus
Igen
kiszerelés
1
négyütemű
Igen
viszkozitás
10W-50


ACEA-A3 / B3
Igen
Jelenleg az egyik legáltalánosabb kategória az idősebb járművek motorjaihoz. Viszkozitásuk általában 10W-40 és 15W-40. Szigorított követelmény rendszerű kategória. Viszkozitás stabil motorolajok nagy teljesítményű személygépkocsi és könnyű haszongépjármű
API-SH
Igen
1997 előtti gyártású motorokhoz. Minden korábbi előírás (API SF, SG) esetén alkalmazható. Ez a minősítés elavultsága miatt már nem kiadható.
API-SJ
Igen
2001-ben és azelőtt gyártott benzines motorokhoz egységesen használható motorolaj alacsonyabb kéntartalommal és csökkentett lerakódási hajlammal.
API-SL
Igen
2001-ben életbe lépett, 2004-ig gyártott szigorított követelményrendszert kielégítő teljesítményszint. Minden amerikai Otto-motoros járműben alkalmazható. Elsősorban a magas hőmérsékleten képződő lerakódások az olajfogyasztás csökkentése és üzemanyagtaka

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!