A kosár üres
 x 

Castrol EDGE Titanium 5W-30 LL 4L motorolaj

Gyártó: Castrol
Termék cikkszám:  cetf53ll4
Termék elérhetőség: Raktáron
Hosszított szervízperiódusú, teljesen szintetikus motorolajMotorolaj
11990 Ft

Eredeti, hologramos termék. Közvetett beszállítónk a CASTROL termékek HIVATALOS magyarországi importőre a Castrol Hungária Kft.

 

Termékleírás:


A jármű technológia fejlődésével napjaink motorjai még erősebbé és hatékonyabbá váltak. Ennek következtében a motorokban uralkodó effektív középnyomás, a motorok terhelése nagyobb mint valaha volt. Továbbra is a motorolaj feladata marad az alkatrészek fémes érintkezésének megakadályozása, így az olajfilmnek rendkívül erősnek kell lennie és meg kell őriznie kivételes teljesítőképességét. Legerősebb és legkorszerűbb követelményeket teljesítő olajunk, a Castrol EDGE a TITANIUM FST™ hatására kétszer erősebbé vált így minden eddiginél biztosabban képes megakadályozni a kenőfilm leépülését és mérsékelni a súrlódást. A Castrol EDGE a TITANIUM FST™ segítségével hatékonyan hozzájárul ahhoz hogy az Ön motorja mindenkor képes legyen a legjobb teljesítményre.


Alkalmazási terület:

  • A Castrol EDGE 5W-30 LL mindazon benzin- és dízelüzemű motorhoz alkalmazható amelyekhez a gyártó ACEA C3minősítésű SAE 5W-30 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.
  • A Castrol EDGE 5W-30 LL azokhoz a modellekhez is felhasználható amelyekhez VW 504 00 / 507 00, PorscheC30 vagy MB 229.31/229.51 jóváhagyású SAE 5W-30-as motorolaj használatát írják elő.


Előnyök:

  • A Castrol EDGE 5W-30 LL maradéktalanul megfelel a szűk illesztésekkel gyártott, magas fokú védelmet és alacsony viszkozitású motorolajat igénylő korszerű motorok követelményeinek.
  • A motor teljesítménye rövid távokon és hosszú autópályákon egyaránt teljes mértékben kiaknázható
  • A lerakódások mérséklésével a motor gázreakciója élénkebbé válik
  • A motor tartós terhelések mellett is megőrzi kifogástalan teljesítőképességét
  • Független tesztekkel igazoltan javul a motor hatékonysága
  • A legkülönbözőbb üzemi körülmények mellett, széles hőmérsékleti tartományban kifogástalan védelem biztosítható
benzin
Igen
diesel
Igen
felhasználási terület
személy és kisteher
gyártástechnológia
szintetikus
hosszított csereperiódus
Igen
kiszerelés
4
négyütemű
Igen
viszkozitás
5W-30


ACEA-C3
Igen
Közepes hamutartalmú viszkozitásstabil motorolajok részecskeszűrővel és hármas funkciójú katalizátorral ellátott nagyteljesítményű személygépkocsi és könnyű haszongépjármű motorokhoz. Az e kategóriába tartozó termékek HTHS viszkozitása 3,5 mPas-nál n
VW 504.00
Igen
A 2004-es modellévtől gyártásba kerülő, meghosszabbított szervízciklusú VW/Audi benzinmotorokhoz alkalmazható motorolajok osztálya. Az osztály követelményei csakSAE 5W-30 viszkozitásosztályú, 3.5 mPas HTHS értékű teljesen szintetikus motorolajjal tel
VW 507.00
Igen
Meghosszabbított csereperiódusú előírás VW PDE-TDI és az új generációs TDI motorokhoz.(PID) VW/Audi motorokhoz alkalmazható motorolajok osztálya. Az osztály követelményei csak SAE 5W-30 viszkozitásosztályú, 3.5 mPas HTHS értékű teljesen szintetikus motoro
MB 229.31
Igen
Elsősorban a részecskeszűrővel felszerelt dízelmotorokhoz alkalmazható közepes hamu- és kéntartalmú motorolajok osztálya.
MB 229.51
Igen
Rugalmas csereperiódusú, az Assyst rendszerrel és részecskeszűrővel felszerelt Euro-4 emissziós normát teljesítő dízelmotoros MB személygépkocsikhoz előírt alacsony hamu- és kéntartalmú SAE 5W-30-as 5W-40-es és 0W-30-as 0W-40-es motorolajok osztálya.
Porsche C30
Igen
Az összes VW benzinmotor Longlife-Szervizciklussal és anélkül  és az összes VW-Diesel-motor.(viszkozitás mindig SAE 5W-30). Megegyezik a VW 504 00/507 00 szabvánnyal.

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!