A kosár üres
 x 

Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray

Gyártó: Fuchs
Termék cikkszám:  43100500
Termék elérhetőség: Külső raktáron, beérkezés 1 munkanap
Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray
3990 Ft

Eredeti termék. Közvetlen beszállítónk a FUCHS termékek HIVATALOS magyarországi importőre a FUCHS OIL Hungária Kft.


SILKOLENE PRO CHAIN

Szintetikus lánckenő spray Off-Road és pálya versenyzéshez, illetve utcai használatra.


Leírás:

- Tiszta, vékony filmréteget adó, szintetikus alapolajú lánckenő kenőanyag, amelyet leszóródás mentes terméknek fejlesztettek, nem csak normál, hanem versenykörülmények közötti alkalmazás esetében is.
- PRO CHAIN egyesít egy mikronméretű lamináris szerkezetű, szilárd kenőanyagot, amely kombinálva van újszerű szintetikus összetevőkkel, így adva a kiemelkedő kenési tulajdonságokat.


Alkalmazás:

- Off-road és pályaverseny használatra fejlesztett termék, de a PRO CHAIN teljes mértékben megfelel utcai motorkerékpárokon történő alkalmazásra.

- „O” gyűrűs láncok kenésére is megfelel a PRO CHAIN termék.

- A PRO CHAIN gyorsan átjárja és megkeni még a lánc belső részeit is, egy vékony, de hatékony filmréteget hagyva. - Alacsony felületi feszültsége hagyja a felület teljes befedését, illetve védelmét, majd néhány perc után, amikor az oldószer elpárolog, egy leszóródás álló, viszkózus kenőfilm réteg alakul ki.

Előnyei:

- PRO CHAIN kiváló korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll a lökésszerű terheléseknek és a magas hőmérsékleti viszonyoknak, valamint kivételes „G” erők ellenállási tapasztalatok versenykörülmények között.
- Új szintetikus technológia alkalmazásával, a PRO CHAIN gyorsabban eljut a kenési helyekre, mint a szokványos termékek és egy sokkal vékonyabb, de hatékonyabb filmréteget alkot pár perc alatt, amely megfelelő kenést biztosít a versenyek alatt.

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!