A kosár üres
 x 

A Varta akkumulátorokról

A Varta akkumulátorokról

Több, mint 100 éves tapasztalat, "THE BATTERY EXPERTS" imázs, magas színvonalú, teljesen automatizált gyártás, kiemelkedő minőség, "német precizitás", egész Európában egységes feltételek.

A világ vezető autógyárai is a VARTA márkát választják. Teljesen mindegy, hogy pl. Ford vagy Volvo kormánya mögött ül, a VARTA gyári beszállítású akkumulátora biztosítja az energiát gépkocsija számára, megfelelve az autógyár magas műszaki követelményeinek. Teljes piaci lefedettség - mindegy, milyen gépkocsit használ, megtalálja a gépkocsinak és az igénybevételnek megfelelő VARTA akkumulátor típust.


Országonkénti elérhetőség. A VARTA kiterjedt márkakereskedői és

 garanciális hálózattal rendelkezik minden európai országban, így Magyarországon is. Valódi érték a pénzéért. A VARTA akkumulátorok kiemelkedő minőségű anyagok használatával és teljesen automatizált, a BS EN ISO 9002, a QS 9000 és a DIN 14.001 szabványoknak megfelelő gyártási technológiájával mindig az optimális megoldást kínálják.

A megfelelő VARTA akkumulátor az Ön gépkocsijába beépítve pontosan azt nyújtja, amit elvár tőle: hosszú élettartam mellett maximális biztonságot nyújt.

A VARTA akkumulátor  kereskedők leelőzik versenytársaikat! Egyedülálló piaci előnyhöz jut, aki a VARTA kimagasló minőségű, szabadalommal védett, ezüst technológiájú akkumulátorait, a BLUE dynamic és a SILVER dynamic akkumulátorokat értékesíti. Ennek a technológiának ugyanis nincs konkurenciája.

Prémium minőség. A VARTA elismerten a legjobb teljesítményű, magas megbízhatóságú és hosszú élettartamú akkumulátorokat gyártja. Hat európai gyárból a BS EN ISO 9002, a QS 9000 és a DIN 14.001 szabványok előírása szerint készült akkumulátorok közvetlenül a gyártósorról kerülnek leszállításra.

Ezek a gyárak együttesen több, mint 16 millió darabos éves gyártási kapacitással rendelkeznek Európában.


A teljes körű kínálat. A VARTA kínálatában a motorkerékpár akkumulátortól kezdve a személygépkocsi és nehéz haszonjármű akkumulátorokon keresztül a meghajtó és ellátó akkumulátorokig mindent megtalál.


Szakértői háttér. Kiemelkedő áruminőség, pontos és rugalmas áruszállítás, országos kereskedelmi hálózat, átfogó nemzetközi garancia, kiváló szakértelem. Ezt jelenti nemzetközi jelmondatunk: VARTA. AZ ERŐ A HÁTTÉRBEN. ÉS MÉG SOKKAL TÖBB.

 

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!