A kosár üres
 x 

Az akkumulátorokról

A QWP akkumulátorokról

QWP akkumulátorok

 

Fő céljuk az, hogy jó minőségű termékeket kínáljanak elérhető áron, a QWP márka az AUTONET csoport saját márkája. Ezen belül a QWP akkumulátorok gyártója a Johnson Controls a világ legnagyobb akkumulátorgyártója (ők készítik pl. a Varta és a Bosch akkumulátorokat). Minden

Bővebben: A QWP akkumulátorokról

A Varta akkumulátorokról

A Varta akkumulátorokról

Több, mint 100 éves tapasztalat, "THE BATTERY EXPERTS" imázs, magas színvonalú, teljesen automatizált gyártás, kiemelkedő minőség, "német precizitás", egész Európában egységes feltételek.

A világ vezető autógyárai is a VARTA márkát választják. Teljesen mindegy, hogy pl. Ford vagy Volvo kormánya mögött ül, a VARTA gyári beszállítású akkumulátora biztosítja az energiát gépkocsija számára, megfelelve az autógyár magas műszaki követelményeinek. Teljes piaci lefedettség - mindegy, milyen gépkocsit használ, megtalálja a gépkocsinak és az igénybevételnek megfelelő VARTA akkumulátor típust.


Országonkénti elérhetőség. A VARTA kiterjedt márkakereskedői és

Bővebben: A Varta akkumulátorokról

Az akkumulátorokról

 

Akkumulátor

Az akkumulátor energiatároló berendezés, amely töltéskor a bevezetett villamos energiát vegyi energiává alakítja át, vegyi energia formájában huzamosabb ideig tárolni tudja, majd kisütéskor villamos energiává alakítja vissza. Az akkumulátor közvetlenül csak egyenfeszültség tárolására, szolgáltatására alkalmas.

Az akkumulátorra fogyasztót kapcsolva (kisütés) az akkumulátor úgy működik,

Bővebben: Az akkumulátorokról

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!