A kosár üres
 x 

A Filtron szűrőkről

 

Vállalatunk 1982-es megalakulása óta gépkocsikban, motoros gépekben és berendezésekben, nehézgépekben és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodtunk. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően cégünk termékei jelenleg az egész világon elérhetők. Termékeinknek több mint a felét exportra gyártjuk, többek között Németországba, Nagy-Britanniába, Franciaországba, Írországba, Norvégiába, Svédországba, Finn...

országba, Svájcba, Oroszországba, Görögországba, Olaszországba, Portugáliába, Spanyolországba, Bulgáriába, Csehországba, Ukrajnába, Magyarországra, illetve Amerikába és Afrikába. Vállalatunk a személy, illetve haszongépjármű alkatrészek globális piacán vezető pozíciót elfoglaló, tervező, gyártó, forgalmazó és marketing tevékenységet folytató Affinia Group nemzetközi autóipari konszern tagja.

Az gyártási folyamatok automatizálásába való folyamatos befektetések, az új technológiai megoldások, a korszerű gyártószalagok, vagy a még hatékonyabb munkamódra való állandó törekedés garantálja az általunk gyártott szűrők folyamatos kiváló minőségét.

Kereskedelmi ajánlatunk több mint 2300 típusú gyári beszerelési minőségű szűrőből áll. Beszállítói vagyunk többek között : a Volkswagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Harley&Davidson, Suzuki, Aston Martin autógyáraknak. Az alkatrészpiacra gyártott FILTRON márkájú szűrők pontosan ugyanolyan standardok alapján készülnek, mint az autógyárakhoz kerülő szűrők.

Európa legmodernebb laboratóriumával rendelkezünk, ahol a levegőszűrő, olajszűrő és az üzemanyagszűrő bevizsgáló munkaállomásokon a nemzetközi előírásoknak megfelelő nagyon alapos nyersanyag, gyártási félkésztermék és késztermék vizsgálatot végzünk. A gyártást a szerszámkészítésnak dedikált metrológiai osztály támogatja. Együttműködünk a WIX Filtration Corp. anyavállalattal, az USA legnagyobb szűrőgyártójával.

2007-ben gyártóüzemet építettünk Ukrajnában, míg 2010-ben készültek el az Oroszországi raktárak és a kereskedelmi iroda.

 

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!