A kosár üres
 x 

Az NGK gyújtó és izzító gyertyákról

Az NGK gyújtó és izzítógyertyák követik a világ vezető technológiáit, így ajánlva a legjobb minőségű termékeket szinte minden jármű számára. A környezettudatos, precíz, fejlett kerámia és anyagi technológiák biztosítják a magas és tartós minőséget.  A cég középpontjába az innováció és a csapatmunka áll, így hozzájárulva a helyi és globális gazdasági növekedéshez. A termékek kitűnő ár-érték arányt, minőséget és természetesen kitűnő teljesítményt képviselnek, így

egyre gyarapítva az elégedett vásárlók számát.

Sikertörténet az NGK Európában

Az NGK Európai sikertörténete több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött: 1979-ben megalakult az  NGK Gyújtógyertya Deutschland GmbH, amely az elődje a mai NGK Gyújtógyertya Europe GmbH-nak. Azóta a japán motorkerékpárok gyertyáinak gyártója előlépett az európai autó és motor gyártók egyik vezető szakmai és technológiai partnerévé. A cég székhelye Ratingen-ben (Németország) található de időközben másik öt leányvállalatot hoztak létre (Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Oroszország, Törökoszág), hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudják kiszolgálni autóipari és kereskedelmi partnereiket.

Ma már szinte nincs olyan autógyártó amely ne használna NGK termékeket. Az  NGK gyújtógyertyák terjedése: az NGK 1976-ban kezdte meg a Saab járművek felszerelését NGK gyújtógyertyákkal. Aztán a Bentley és a Maserati követte 1983-ban. 1987-ben, a Renault és a Rolls-Royce kezdte használni az NGK gyújtógyertyákat. Az 1990-es év volt a nagy áttörés ekkor kezdte használni az NGK gyertyáit az Alfa Romeo, Audi, VW, BMW, Opel, Fiat, Jaguar, Smart, Renault, Ferrari, a DaimlerChrysler, a Volvo és a Seat.  Az új évezredben a Maybach és a Range Rover csatlakozott az előzők soraihoz.

A házon belüli technológiai központ

Ratingen-ben található az NGK technológiai központja is ahol a járműgyártókkal való együttműködésben folyik az új terméktípusok sorozatgyártásba kerülését megelőző fejlesztése, tesztelése és tökéletesítése.

 

Rendkívül hatékony logisztika

NGK-nak van egy igen hatékony, modern logisztikai létesítménye, a németországi Ratingen-ben ahol a termékeik raktározását végzik. A vállalat termékeit onnan szállítják ki Európa szerte lévő járműipari partnereikhez, és az alkatrész utánpótlást végző kereskedelmi egységekhez rendkívül alacsony hibaaránnyal.

 

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!