A kosár üres
 x 

Új, vagy még garanciális az autója?

 

Az új vagy még garanciális autók tulajdonosainak körében elég erősen terjeng az a tévhit, hogy nem vehetnek pl. motorolajat az esedékessé válló szervízekhez mondván, hogy azt csak a márkaszervízek adhatják, különben elvész a garancia.

Bővebben: Új, vagy még garanciális az autója?

Érdekességek a motorolajokról 1.

 

 

Betűk és számok útvesztőjében.

Sokan fordultak hozzánk az elmúlt hónapokban mondván: szeretnének többet tudni azokról a jelölésekről, amelyeket a motorolajok gyártói termékeiken alkalmaznak.

Örömmel teszünk eleget a felkérésnek, megelőzve sok - a kellő ismeretek hiányából eredő - problémát. Magunk is tapasztaljuk, hogy a kereskedők "alapoznak" az ismeretek hiányára, 20...30 évvel ezelőtti minősítésekkel rendelkező olyan motorolajokat látni több helyütt, amelyeket rendkívül alacsony árral tesznek vonzóvá. Ezek a 10...15 éves autók motorjai többségében sem alkalmazhatóak - nem is beszélve a "fiatalabbakról". Sokan csak fél-egy év használat után döbbennek rá a következményekre és fizetik meg a "tandíjat" a szükségessé váló motorfelújítás alkalmával. A motorolajokhoz kicsit is értő autós mosolyogva elfordul ezektől a polcoktól és meghagyja a "lehetőséget" azok számára, akik nincsenek tisztában a jelölésekkel - és a következményekkel

 

Bővebben: Érdekességek a motorolajokról 1.

Érdekességek a motorolajokról 2.

 

Ésszerű kenéstechnika.

Először kenéstechnikával, kenőolajokkal foglalkozunk, de sem nem a már megszokott "hülyének nézünk" marketingstílusban, sem pedig tudofántoskodva, hanem reményeink szerint a hétköznapi gépjármű tulajdonosnak segítséget nyújtva. Kísérletet teszünk arra, hogy közérthetően meséljünk a súrlódásról, a kenőolajok feladatairól, gyártásáról, és a legfontosabb: hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb kenőcsöt.

Bővebben: Érdekességek a motorolajokról 2.

Érdekességek a motorolajokról 3.

 

Beszéljünk egy kicsivel többet a motorolajokról.

Hogy, miért,? Hát azért mert néhány éves tapasztalatunk alapján az emberek 90%-a, és (nekünk is meglepő) az autószerelők hasonló százaléka tévhitben él, a motorolajokkal kapcsolatban. Ráadásul ezt mindkét oldal teljesen hibás elméletekkel támasztja alá. "Röviden és tömören"  lássuk a tényeket.

Most adunk egy számunkra egyszerűnek tűnő megoldást (ami mellesleg a világ legnagyobb kenéstechnikai szakembereitől származik)

Na nézzük: 

Bővebben: Érdekességek a motorolajokról 3.

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!