A kosár üres
 x 

Orlen oil

orlen logo 180x180
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ORLEN OIL  a PKN ORLEN Lengyel Kőolaj Konszern része, amely a világ egyik vezető olaj és zsír gyártója, kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar területeken, és amely jelenleg Közép-Kelet-Európa legnagyobb vállalata.
A Magyarországi Fióktelep – az anyavállalatához hasonlóan – rendelkezik az ISO 9001:2008 Minőségirányítási rendszer, illetve az ISO 14001:2004 Környezetirányítási rendszer feltételeivel. A lengyel ORLEN OIL kenőanyaggyártó vállalat, ezen feltételek mellett, továbbá rendelkezik az AQAP 2110:2009 rendszer tanúsítványával.
Az ORLEN OIL a stratégiájának megfelelően folyamatos kapcsolatban áll a világ piacvezető, adalékanyagokat gyártó vállalataival, hogy a legnagyobb európai autógyárak (mint például a Mercedes-Benz, MAN, Volkswagen, BMW, Volvo, Renault…) elvárásainak megfelelő motorolajok új technológiáinak kifejlesztésében továbbra is az élen maradjon. A világvezető adalékgyártó üzemeivel való együttműködés az ipari kenőanyagok új technológiájával kapcsolatos alap- és alkalmazásbeli vizsgálatokat is magában foglalja.

Forgalmazott márkáink

Saját fiók

Elérhetőségünk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövesse akcióinkat!